Geanta in functie de vestimentatie Lasa un comentariu

In ciuda stilului, modei si etichetei faimosului producator, geanta ar trebui sa fie confortabila. Si asta inseamna exact geanta potrivita nu numai pentru imagine, ci si in functie de stilul de viata. Cele mai dificil de ales sunt accesoriile de zi cu zi. Interesante si practice, din acest punct de vedere, sunt gentile in stil casual. Dar, atunci cand alegi o geanta, trebuie sa acorzi  o atentie deosebita materialului de inalta calitate. In acest sens, poti alege piele ecologica de inalta calitate, avantajele sale fiind nu numai nobilimea, ci si capacitatea de a fi purtata frumos. Tendintele pentru accesorii nu se schimba la fel de repede ca hainele si o geanta perfect selectata te poate servi bine mai multi ani.

Geanta in culoarea pantofului

Daca ai cumparat  pantofi maro, nu cumpara imediat si o geanta maro pentru ei. De-a lungul timpului, aceasta regula a fost depasita si nu este surprinzator faptul ca  pantoful si geanta in aceeasi culoare, dau o imagine destul de plictisitoare. Cu toate acestea, nu inseamna ca pantofii si geanta de aceeasi culoare sunt interzise. Acesta este un stil clasic, insa acum ai posibilitatea sa le combini, spre exemplu, alegand o geanta in culoarea fustei. De exemplu, daca ai pantofi gri inchis,  poti alege o geanta gri-albastra, iar pentru pantofi maro inchis, o geanta de culoare cafea cu lapte.

Genti universale

Cel putin doua astfel de genti trebuie sa fie prezente in dulapul de baza al fiecarei femei. O geanta universala este o bagheta magica care vine sa te salveze, atunci cand nu exista nicio geanta de culoare potrivita in arsenalul tau. Geanta universala, mai presus de toate, include culorile  bej si gri. Bej pentru vestimentatii in culori calde si gri pentru paleta de culori inchise. Gentile  negre si maro sunt, de asemenea, universale, dar numai pentru sezonul rece. In timpul verii, poti purta o geanta alba sau crem la orice vestimentatie.

In moda, culorile neutre sunt universale. Si acest lucru este valabil nu numai pentru genti, ci si pentru orice alte lucruri. Cu toate acestea, in aceasta serie, stilistii adauga genti cu doua culori spectrale – rosu si albastru. Gentile  rosii pot fi purtate cu orice. Se crede ca acestea se potrivesc majoritatii lucrurilor, indiferent de culoarea lor. Gentile albastre sunt in perfecta armonie cu blugii. Daca iti place sa porti blugi – asigura-te ca ai si o geanta albastra in dulapul tau si de multe ori te va ajuta sa iesi din impas.

Nu stii ce fel de geanta sa porti la o vestimentatie de genul  blugi albastri + top verde  + sandale bej? Nu ai o geanta verde, iar geanta in tonul sandalei iti pare a fi o decizie plictisitoare? Incearca o geanta albastra. In multe cazuri, atunci cand porti  blugi cu haine colorate sau neutre, o geanta albastra te va ajuta. Simplitatea este cheia elegantei. Aceasta afirmatie este cel mai bun raspuns la intrebarea dificila “ce geanta sa aleg?”. Clasicul, cu toata ispita, din pacate, adauga ceva ani varstei si austeritate imaginii. Modelele avangardiste sunt potrivite numai daca dulapul tau este construit intr-un stil similar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport GRATUIT !